Tradicionalna tajska masaža je del tradicionalne tajske medicine. Za lajšanje bolečin in preprečevanje bolezni tradicionalna tajska masaža uporablja akupresuro, refleksologijo, masažo po meridianih oz. energetskih linijah ter raztegovanje. Ta način zdravljenja in duhovne prakse se uporablja v tradicionalni tajski medicine že več kot 2500 let.


OGLEJTE SI CENIK  NAŠE CELOTNE PONUDBE


Tradicionalna tajska masaža se je razvijala skozi stoletja, nekateri jo pojmujejo tudi kot tajsko medicino. Že stoletja se v tej vedi šolajo menihi, ki osvajajo tehnike tajske masaže in tako pomagajo tistim, ki se jih sodobna medicina odreče. Tradicionalna tajska masaža poteka malenkost drugače od klasičnih oblik masaž. Nekateri jo imenujejo tudi tajska joga masaža, saj terapevt pri tem uporablja svoje dlani, kolena, kolena in stopala ter vas na tak način premika v različne joga položaje. Tajska masaža je pravi trening za vaše mišice, v sklopu tega pa se uporablja tudi akupresura. Učinki tajske masaže so predvsem sprostitveni, saj se po masaži počutje bistveno izboljša. Zanimivost tajske masaže je predvsem v samem izvajanju, saj ste med masažo popolnoma oblečeni. Priporoča se lahkotna oblačila, tako, da vas ne utesnjujejo.


Tradicionalna tajska masaža pa zaradi svoje specifičnosti ni primerna za vsakogar. Če ste podvrženi izpuščajem imate odprte rane, ste bili na kemoterapiji ali sevanju, tajsko masažo odsvetujemo, razen če jo priporoči vaš zdravnik.

Prav tako tajska masaža ni primerna za srčne bolnike in nosečnice. Preden se odpravite na masažo ne jejte težkih obrokov. Pred izvajanjem tajske masaže, maserju ali maserki posredujte informacije o vašem zdravstven stanju in težavah, da vam bo znal kar se da dobro svetovati.


Tradicionalna tajska masaža je primerna predvsem za sproščanje, zmanjševanje stresa, izboljšanje cirkulacije, povečanje energije in prožnosti, izboljšuje obseg gibanja, združuje um in telo.


  Tradicionalna tajska masažaPokličite na External link opens in new tab or window031 423 486 in rezervirajte svoj termin že danes!